Termeni si conditii


Considerații generale

Site-ul www.fairvalue.ro este proprietatea companiei S.C. FAIR VALUE COM S.R.L, societate română cu sediul social în București, Daniel Danielopolu, Nr. 2, et. 4, înregistrată la Registrul Comerţului al Municipiului Bucureşti sub nr. J40/14404/2005, având codul fiscal nr. RO 17884092, titulară a contului nr. : RO80 INGB 0001 0081 8603 8910 deschis la Banca ING..

Prezentele „Termeni și Condiții” reprezintă un acord legal legal între dumneavoastră şi FAIR VALUE COM. Prin accesarea, căutarea şi/sau folosirea acestui website, confirmaţi că aţi citit, înţeles şi acceptat termenii și condițiilor stabilite mai jos, inclusiv toate legile şi regulamentele aplicabile.

FAIR VALUE COM își rezervă dreptul de a modifica prezentele condiții generale în orice moment, fără o notificare în prealabil.

FAIR VALUE COM nu va fi considerată responsabilă pentru:

  1. conținutul disponibil pe alte site-uri sau surse de pe Internet accesibile prin
    intermediul diverselor link-uri inserate pe Site (în special, produse, servicii sau orice
    alte informații)
  2. pentru orice daune de orice fel care rezultă din vizita acestor site-uri.

 

FAIR VALUE COM nu va fi trasă la răspundere pentru nefuncționarea/nefuncționalitatea site-ului, pentru orice dificultăți de conectare sau pentru orice întreruperi a conexiunii în timpul utilizării site-ului. În contextul răspândirii globale a rețelei de Internet, utilizatorul este de acord să respecte toate normele de ordine publică cu privire la conduita utilizatorilor rețelei de Internet și aplicabile în țara din care el folosește site-ul.

 

Politica de confidențialitate

FAIR VALUE COM se angajează în protejarea confidențialității datelor d-voastră. Informațiile pe care le colectăm despre d-voastră., vor fi folosite numai în mod legal, în conformitate cu protecția datelor. FAIR VALUE COM nu transmite datele personale ale utilizatorilor săi către terțe părți, doar în cazul în care utilizatorul și-a dat permisiunea explicită de a face acest lucru.

La utilizarea site-ului, aveți posibilitatea de a alege dacă vreți să primiți de la FAIR VALUE COM și / sau partenerii săi, newslettere, oferte comerciale sau noutăți prin e-mail. În cazul în care, indiferent de motiv, nu mai vreți să primiți astfel de informații, vă puteți dezabona în orice moment accesând link-ul corespunzător în mesajele e-mail primite.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC FAIR VALUE COM SRL, București, Daniel Danielopolu, Nr. 2, et. 4.

 

Drepturi de proprietate intelectuală

Întregul conţinut al site-ului www.fairvalue.ro – incluzând simboluri, elemente de grafică web, logo-uri, identitatea vizuală, baza de date, textele precum și alte materiale de pe site se află sub protecția legii privind proprietatea intelectuală și industrială. Indiferent dacă sunt înregistrate sau nu, toate elementele menționate mai sus, sunt și vor rămâne în proprietatea exclusivă a FAIR VALUE COM, cu excepția fotografiilor și logo-urilor furnizorilor de soluții prezentate pe site.

Orice reproducere, preluare, modificare sau denaturare parțială sau integrală a conținutului site-ului nostru este strict interzisă, fără acordul prealabil scris al SC FAIR VALUE COM SRL. În cazul în care doriţi să preluaţi orice tip de conţinut de pe http://fairvalue.ro/, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la: marketing@fairvalue.ro.