Principalele funcționalități

Funcționalitățile oferite de soluțiile SAP vă permit automatizarea procesului de creare și administrare a cererilor de ofertă. Companiile care doresc să obțină controlul asupra cheltuielilor generate de servicii pot opta pentru implementarea acestor funcționalități pentru a optimiza selecția, monitoriza progresul și pentru a controla procesul de plată raportat la stadiul serviciilor raportat la politicile interne.

Colaborați cu furnizorii de servicii în definirea obiectului contractului și a termenilor contractuali.

Soluțiile de la SAP permit companiilor să colaboreze cu prestatorii de servicii pe durata procesului de contractare pentru a negocia termenii și condițiile proiectelor. Aplicația permite colaborarea pentru a rafina termenii legali, cât și clauzele contractuale sau înțelegerile dintre achizitori și furnizori. Prin intermediul aplicației se pot crea template-uri care să includă clauze, tarife și specificații. Acest lucru permite achizitorilor să includă toate tarifele negociate și rolul furnizorilor.

Sistemul permite achizitorilor să ofere feedback furnizorilor la finalizarea serviciilor și proiectelor. Pentru toate contractele de servicii se pot crea evenimente planificate sau ad-hoc pentru a oferi feedback furnizorilor. La finalizarea contractului, evaluarile pot fi realizate pe baza unor criterii prestabilite.

În funcție de necesitățile fiecărei companii se pot defini grupuri de aprobare. Astfel, toate aprobările sunt agregate și pot fi ulterior incluse în rapoarte sau vizibile în procesul de audit. Achizitorii pot marca îndeplinirea serviciilor direct din aplicație, pot aproba facturile pentru ca plata să aibă loc automat.

Referinţe