Despre noi
De peste 10 ani, Fair Value furnizează soluţii complexe de afaceri bazate pe SAP, cea mai puternică suită de business pe plan global.

În 2007 Fair Value devine SAP Gold Partener, fiind în prezent cel mai reputat partener SAP în mediul privat, cu peste 30 de implementari complexe în companii de toate dimensiunile în verticale ca retail şi distribuţie, servicii, construcţii sau producţie.

Pe lânga servicii de consultanţă în implementarea soluţiilor de tip ERP, CRM şi eCommerce, Fair Value îşi dezvoltă propria proprietate intelectuală pe noile tehnologii SAP, cum ar fi aplicaţii mobile, soluţii de managementul performanţei şi BI.
Misiune
Misiune

Fair Value dezvoltă şi implementează soluţii IT care asigură creşterea performanţei şi competitivităţii clienţilor săi prin simplificarea şi automatizarea proceselor de afaceri. Raportul nostru optim între cost, calitate şi funcţionalităţi este diferenţiatorul care oferă maximul de valoare pe care o companie îl poate primi de la un furnizor de soluţii premium.

Viziune
Viziune

Până în 2020, Fair Value va deveni cel mai reputat furnizor de soluţii de business premium din România şi cel mai important partener SAP în sectorul privat românesc.

Valori
Orientare client

Depunem toate eforturile pentru depăşirea aşteptărilor clienţilor nostri. Înţelegem nevoile, anticipăm tendinţele şi oferim soluţii cu o atitudine deschisă, prietenoasă.

Eficienţă

Suntem pasionaţi de disciplină şi organizare pentru a livra calitate în bugetul şi termenele prevăzute. Vrem să ne asumăm responsabilităţi şi înţelegem lucrul în echipă.

Calitate

Suntem entuziasmaţi de ceea ce facem. Aşa am reuşit să punem preţ pe calitate în tot ce facem – planuri de proiect, livrabile, oferte, prezentări. Este modul nostru de viaţă.

Inovaţie

Utilizăm tehnologii moderne şi suntem căutaţi pentru soluţii la cele mai complexe probleme. Pentru că avem un cult de a găsi abordări noi pentru cele mai dificile provocări.

Etică

Ne-am construit o reputaţie pentru că ne-am respectat promisiunile şi nu am făcut compromisuri. Livrăm ceea ce promitem că livrăm. Chiar mai mult.

Principiile noastre
Fiecare client este o referinţă
ButonReferinta

Ne străduim să dezvoltăm o experienţă excepţională în toate etapele de interacţiune şi în toate punctele de contact. Suntem conştienţi că doar o experienţă unică ne poate diferenţia şi ne poate recomanda altor clienţi. Recomandările clienţilor ne dau energia de a continua cu pasiune ceea ce am început acum peste 10 ani.

Fiecare client este o promisiune
ButonPromisiune1

Ne angajăm să livrăm rezultate cuantificabile pentru  fiecare promisiune făcută. Soluţiile pe care le propunem sunt perfect aliniate cu obiectivele de business şi răspund unor cerinţe specifice, agreate atent cu fiecare client în parte. Doar aşa putem ne putem asigura că depăşim de fiecare dată aşteptărilor clienţilor noştri.

Nu înşelăm aşteptările clienţilor
ButonAsteptari

Soluţiile pe care le recomandăm sunt permanent calibrate cu expertiza consultanţilor noştri. Evaluăm atent stadiul de dezvoltare al organizaţiei, procesele de afaceri sau nevoile de infrastructură IT, pentru că înţelegem să fim un partener de afaceri pe termen lung şi nu un vânzător de produse software.

Comunicarea este esenţială
ButonComunicare

Cu cât există mai multe canale de comunicare digitală, cu atât oamenii doresc mai multă comunicare umană, bazată pe interacţiuni personale. Folosim emailul sau alte instrumente electronice doar pentru a confirma punctele cheie sau progresul proiectelor. Vizităm regulat clienţii pentru a identifica oportunităţi noi de reduceri de costuri.

Vindem soluții personalizate
ButonConsum

Suntem un furnizor de servicii care oferă soluţii personalizate pentru nevoi extrem de specifice fiecărui client în parte. Preţuim experienţele împărtăşite de clienţii noştri şi suntem permanent interesaţi de nivelul de satisfacţie, de gradul de utilizare sau de beneficiilor obţinute. Pentru o loialitate ieşită din comun. Chiar şi la 10 ani după achiziţie.

Istoric
istoric