Mentenanţă Licenţe SAP


Servicii incluse

Optimizaţi performanţa sistemului prin interpretarea rapoartelor de conformitate

Fair Value oferă configurarea SAP Solution Manager pentru urmărirea şi optimizarea performanţei sistemului. Prin acest serviciu, SAP AG emite un raport săptămânal pe care Fair Value îl interpretează şi îţi spune lucrurile care trebuiesc făcute pentru optimizarea funcţionării sistemului la un nivel maxim de performanţă.

Asiguraţi funcţionarea ireproşabilă a sistemului

Metodologia de implementare SAP ASAP este recunoscută pe plan global pentru nivelul de eliminare a riscurilor post-implementare de funcţionare defectuoasă a sistemului. Fair Value asigură prin intermediul SAP Solution Manager configurările necesare, fără costuri suplimentare, astfel încât specialiştii SAP AG pot verifica nivelul de calitate al implementării. În caz de nevoie, primeşti gratuit recomandări pentru rafinarea sau ajustarea anumitor componente pentru a obţine maximul de performanţă.

Beneficiaţi de noi funcţionalităţi rapid, fără întreruperi de activitate

SAP deţine cel mai avansat sistem de gestionare a versiunilor software din lume. Niciun alt produs ERP nu reuşeşte să gestioneze versiunile şi să ofere suport şi mentenanţă pentru acestea. La fiecare personalizare a sistemului, apare o instanţă specifică clientului, care adaptează produsul la nevoile specifice de business. Pe de altă parte, instanţele fac imposibilă actualizarea sistemului la noile versiuni. Cu alte cuvinte, clienţii nu beneficiază de dezvoltările ulterioare, cu consecinţe financiare grave. Practic, accesul la noi versiuni sau tehnologii se face printr-o nouă implementare, cu întreruperile aferente de activitate şi scăderi semnificative în performanţă.

Fair Value oferă gratuit informaţii detaliate despre noile versiuni lansate de SAP AG pe produsele licenţiate, diferenţele de funcţionalităţi faţă de versiunile utilizate, instrumente de auditare automată a diferenţelor de instanţe şi configurări automate a noilor versiuni pe modificările specifice companiei. Astfel, ai acces rapid la noile funcţionalităţi lansate fără întreruperi de activitate, într-un mod simplu şi corect.

Accesaţi cele mai moderne baze de date şi ultimele versiuni de sisteme de operare

Prin serviciul de mentenanţă licenţe ai acces la ultimile versiuni de baze de date şi de sisteme de operare, chiar dacă au fost achiziţionate prin intermediul SAP AG. Audităm procesul de migrare al datelor şi asigurăm ultimele versiuni disponibile fără întreruperi de activitate.

La migrările către versiuni noi de baze de date sau sisteme de operare, beneficiezi de consultanţă gratuită din partea SAP AG în verificarea calităţii migrării. Scopul verificării este respectarea standardelor necesare pentru buna funcţionare a sistemului.

Asiguraţi optimizarea rulării sistemului la parametrii corecţi de funcţionare

Dacă în timpul utilizării apar dezechilibre în funcţionare sau creşterea unor parametrii de funcţionare la valori critice, Fair Value va audita şi va recomanda măsurile necesare pentru readucerea sistemului în valorile normale de funcţionare, asigurând fără costuri suplimentare şi monitorizarea procesului post-remediere.

Beneficiaţi de validarea calităţii implementării direct de la experţii SAP AG

Contractul de mentenanţa a licenţelor include o verificare suplimentară de calitate a sistemului înainte de punerea în funcţiune, direct de către SAP AG. Acest control (TQC Going Live Support) este suplimentar controlului de calitate realizat de către Fair Value. Asigurăm accesul experţilor SAP AG la sistemul tău prin intermediul SAP Solution Manager.  Ai astfel siguranţa că proiectul este implementat la cel mai înalt standard de calitate, conform nivelului cerut de producător celor mai complexe şi pretenţioase companii din lume.

Asiguraţi eficienţa automatizării proceselor pe toată durata exploatării sistemului

Soluţiile SAP formează un sistem viu, un organism perfect adaptabil, conceput pentru a oxigena şi a oferi energie dezvoltării afacerilor. Pe măsură ce afacerile evoluează, procesele devin tot mai complexe. Urmărim cu atenţie integrarea şi optimizarea fluxurilor de lucru şi eficienţa automatizării proceselor pe măsură ce organizaţia evoluează. Orice modificare de fluxuri de lucru survenite ca urmare a evoluţiei proceselor de business va fi monitorizată şi optimizată prin serviciul de mentenanţă. Astfel, sistemul utilizat îşi menţine nivelul de performanţă pe toată durata exploatării.

Eliminaţi erorile generate de integrarea defectuoasă a sistemelor informatice eterogene

Integrarea între aplicaţiile SAP şi aplicaţiile non-SAP este critică pentru culegerea, centralizarea şi oferirea de informaţii relevante despre companie. Orice modificare în aceste aplicaţii poate genera erori în funcţionarea sistemului informatic integrat. Prin serviciul de mentenanţă licenţe, beneficiezi de monitorizarea calităţii integrărilor dintre aplicaţii şi eliminarea oricăror probleme de funcţionare.

Eliminaţi scurgerile de informaţii sau accesele neautorizate la informaţii sensibile

SAP este recunoscut pe plan global ca sistemul ERP care oferă cea mai bună protecţie a datelor şi a accesului la acestea. Asigurăm definirea rolurilor pentru fiecare utilizator şi elaborăm procedurile de acces securizat la date pentru fiecare utilizator în parte, funcţie de poziţia în organigramă, rol sau alte cerinţe specifice. Oferim:

  • Aplicarea notelor de securitate – ai acces la
  • Verificarea rolurilor şi profilelor utilizatorilor
  • Verificarea securităţii autentificărilor şi a schimbului de date între client şi server

Scapi astfel de grija scurgerilor de informaţii financiare, salariale sau de orice altă natură în cadrul companiei sau în afara ei, monitorizând strict cine, ce, când şi de unde accesează informaţiile sistemului.

Obţineţi maximum de performanţă a sistemului pentru agilitate în decizie

Timpul de reacţie la interogarea bazei de date este esenţial, în special în cazul companiilor cu zeci sau sute de mii de câmpuri. Răspunsul în timp real este posibil doar printr-o performanţă excepţională a structurii bazei de date, de care depinde performanţa întregului sistem informatic. Monitorizăm performanţa bazelor de date şi identificăm din timp riscuri sau configurări care pot genera probleme de performanţă. Pe baza recomandărilor noastre, poţi obţine un plus de agilitate, critic în procesul de decizie şi în obţinerea rapidă a informaţiilor relevante despre orice zonă a afacerii.

Modificaţi configurările sistemului fără a afecta activitatea de producţie

Modificările sistemului nu se realizează direct în producţie ci pe servere de dezvoltare. Astfel, toate configurările pot fi testate în amănunţime, fără a perturba funcţionarea sistemului productiv. După ce verificăm funcţionarea perfectă după orice modificare, aceasta se transportă prin protocoale specializate de transport pe sistemul productiv, unde intră în utilizare.

Fair Value asigură verificarea calităţii transportului de configurare în sistemul productiv, evitând orice risc de perturbare sau întrerupere a activităţilor de producţie.

Orice problemă de funcţionare a software-ului este foarte atent şi prompt tratată. Funcţie de nivelul de prioritate, acestea sunt rezolvate în conformitate cu standardele SAP, cele mai stricte pe plan global:

  • Nivelul 1 şi Nivelul 2 de Suport centralizate, monitorizate şi soluţionate de Fair Value. Oferim acces web la serviciul nostru Help Desk.
  • Nivelul 3 este asigurat de către SAP AGS (SAP Active Global Support), pentru incidentele cu prioritate “foarte înaltă”.
DESCOPERĂ PUTEREA SERVICIILOR SAP
Cu peste 40 de ani experienţă şi sute de mii de clienţi la nivel global, serviciile SAP sunt dezvoltate în aşa fel încât să elimine riscurile de implementare şi să pună toată puterea aplicaţiilor SAP în mâinile tale.
Video
Rapid Deployment Solution

Descoperiţi în 2 minute avantajele oferite de SAP Rapid Deployment Solution în termeni de costuri şi viteză de implementare.

 

Descarca
Video
SAP Transformation Services

Aliniaţi strategia IT la obiectivele financiare prin optimizarea proceselor şi simplificarea arhitecturii IT necesare.

Descarca
Video
Run Simple With SAP Services

Descoperiţi cum puteţi simplifica implementarea şi adoptarea soluţiilor SAP prin serviciile noastre.

Descarca
White Paper
The Value of SAP Enterprise Support

Aflaţi modul în care serviciile SAP vă permit să implementaţi, să operaţi şi să inovaţi corect cu produsele SAP.

Descarca