Dezvoltare şi Programare ABAP


Maximizaţi puterea sistemului informatic prin serviciile noastre de dezvoltare şi programare ABAP

SAP AG este singurul furnizor major de soluţii software de afaceri din lume care oferă acces la codul sursă al aplicaţiilor. ABAP este limbajul de programare specific SAP ERP, creat special pentru a adapta funcţionalităţile sistemului la specificul fiecărei companii. Acest beneficiu major va oferă independenţă faţă de compania care a implementat sistemul şi libertate de adaptare la nevoi specifice. Puteţi modifica astfel sau extinde funcţionalităţile standard pentru a răspunde rapid şi eficient oricăror nevoi noi de business.

Pentru a îndeplini cerinţele clienţilor formulate în cadrul proiectelor de implementare sau, ulterior, pe parcursul derulării serviciilor de suport şi asistenţă, Fair Value a dezvoltat un departament dedicat pentru Programare ABAP. Acest departament pune la dispoziţia oricărei companii interesate o echipă de programatori ABAP cu experienţă ridicată în diverse arii funcţionale de business.

Toate dezvoltările au la bază standarde stricte de calitate, fiind testate conform normelor impuse de către SAP AG, înainte de a fi transportate în sistemele productive.

SERVICII DE PROGRAMARE ABAP
DESCOPERĂ PUTEREA SERVICIILOR SAP
Cu peste 40 de ani experienţă şi sute de mii de clienţi la nivel global, serviciile SAP sunt dezvoltate în aşa fel încât să elimine riscurile de implementare şi să pună toată puterea aplicaţiilor SAP în mâinile tale.
Video
Rapid Deployment Solution

Descoperiţi în 2 minute avantajele oferite de SAP Rapid Deployment Solution în termeni de costuri şi viteză de implementare.

Descarca
Video
SAP Transformation Services

Aliniaţi strategia IT la obiectivele financiare prin optimizarea proceselor şi simplificarea arhitecturii IT necesare.

Descarca
Video
Run Simple With SAP Services

Descoperiţi cum puteţi simplifica implementarea şi adoptarea soluţiilor SAP prin serviciile noastre.

Descarca
White Paper
The Value of SAP Enterprise Support

Aflaţi modul în care serviciile SAP vă permit să implementaţi, să operaţi şi să inovaţi corect cu produsele SAP.

Descarca