Administrare Sisteme


Optimizează şi adaptează sistemul informatic nevoilor specifice afacerii tale

Oferim analiză şi consultanţă în vederea elaborării soluţiilor şi, după caz, implementara lor, pentru orice tip de probleme apărute pe durata utilizării aplicaţiilor SAP. Oferim de asemenea asistenţă şi programe de instruire în utilizarea şi administrarea corectă a aplicaţiilor SAP.

Parte din serviciile de administrare sisteme , Fair Value poate oferi servicii de dezvoltare şi implementare de cerinţe noi, sau servicii de întreţinere prin modificări la cerinţe existente. Acest serviciu cuprinde dezvoltarea, testarea şi implementarea de extensii, modificări de cod, îmbunătăţiri ale implementărilor anterioare. Datorită anvergurilor reduse, aceste servicii nu necesită o gestiune prin contracte de implementare standard.

SERVICII DE ADMINISTRARE
DESCOPERĂ PUTEREA SERVICIILOR SAP
Cu peste 40 de ani experienţă şi sute de mii de clienţi la nivel global, serviciile SAP sunt dezvoltate în aşa fel încât să elimine riscurile de implementare şi să pună toată puterea aplicaţiilor SAP în mâinile tale.
Video
Rapid Deployment Solution

Descoperiţi în 2 minute avantajele oferite de SAP Rapid Deployment Solution în termeni de costuri şi viteză de implementare.

 

Descarca
Video
SAP Transformation Services

Aliniaţi strategia IT la obiectivele financiare prin optimizarea proceselor şi simplificarea arhitecturii IT necesare.

 

Descarca
Video
Run Simple With SAP Services

Descoperiţi cum puteţi simplifica implementarea şi adoptarea soluţiilor SAP prin serviciile noastre.

 

Descarca
White Paper
The Value of SAP Enterprise Support

Aflaţi modul în care serviciile SAP vă permit să implementaţi, să operaţi şi să inovaţi corect cu produsele SAP.

 

Descarca