Principalele procese acoperite

Reduceţi timpul de lansare a mărcilor proprii prin dezvoltarea lor colaborativă, în mod eficient

Sistemul permite retailerilor cu operaţiuni de producţie să-şi implementeze procese integrate pentru urmărirea proiectelor, a informaţiilor despre produse sau a subcontractorilor. Poţi astfel dezvolta rapid reţete sau formule, poţi reutiliza ingrediente, poţi realiza analize şi teste pentru a înţelege mai bine performanţa produselor, poţi crea ambalaje şi moduri noi de prezentare printr-o colaborare strânsă cu o reţea de parteneri, colaboratori, subcontractori care utilizează o platformă unică de management a portofoliilor de proiecte. Prin SAP, lucrezi în strânsă coordonare cu subcontractorii pentru a accelera procesul de dezvoltare şi pentru a reduce costurile de producţie a mărcilor proprii.

Soluţii recomandate: SAP ERP

Planificaţi, executaţi şi monitorizaţi corect şi eficient procesul de subcontractare al producţiei

Eliminaţi gâtuirile de activitate şi optimizaţi stocurile necesare prin planificarea fluxurilor de producţie necesare şi prin urmărirea proactivă a momentelor importante în cadrul procesului de producţie. Integraţi procesul de subcontractare cu zona financiară şi alte arii de business pentru o vizibilitate asupra întregului proces şi pentru reacţii rapide în orice decizie cu impact financiar.

Soluţii recomandate: SAP ERP

Îmbunătăţiţi aprovizionarea prin utilizarea de platforme colaborative, care oferă vizibilitate superioară în urmărirea derulării contractelor de producţie

Deciziile proactive pentru eliminarea gâtuirilor în producţie şi optimizarea stocurilor necesită vizibilitate în urmărirea derulării contractelor de producţie. Lipsa informaţiilor la timp poate genera erori în livrările subcontractorilor, care se reflectă în lipsa produselor pe stoc şi în scăderea satisfacţiei clienţilor. Sistemul oferă acces rapid, securizat, la toate informaţiile relevante pentru urmărirea eficientă a clauzelor contractuale, SLA-urilor şi în istoricul fiecărui furnizor.

Soluţii recomandate: SAP ERP, SAP Managementul Producţiei

Creşteţi eficienţa lanţului de aprovizionare prin gestionarea aproape în timp real a cheltuielilor cu furnizorii la nivel de organizaţie

Poţi realiza controale de calitate asupra operaţiunilor, poţi planifica frecvenţa şi consistenţa auditurilor de calitate şi poţi monitoriza acţiunile corective şi eforturile de îmbunătăţire a calităţii la nivelul unităţilor de producţie locale sau distribuite global. Sistemul urmăreşte performanţa producţiei în raport cu indicatori de calitate prestabiliţi, şi automatizează notificări pentru iniţierea de acţiuni corective rapide la orice abatere de la aceşti indicatori. Poţi lua astfel decizii proactive în cazul furnizorilor care livrează produse slabe calitativ, poţi răspunde în cunoştinţă de cauză reclamaţiilor clienţilor, poţi identifica tendinţe în ameliorarea sau deteriorarea calităţii produselor şi poţi ajusta corespunzător frecvenţa şi consistenţa auditurilor de calitate.

Soluţii asociate: SAP ERP, SAP Managementul Calităţii

Asiguraţi din prima zi o calitate superioară mărcilor proprii

SAP este recunoscut pe plan global pentru abordarea calităţii totale în planificarea, execuţia, monitorizarea şi îmbunătăţirea permanentă a proceselor de producţie. Integrarea extrem de strânsă între funcţionalităţile de asigurare a calităţii existente în toate aplicaţiile SAP (Managementul Materialelor, Managementul Producţiei, Managementul Calităţii) permite responsabililor de calitate să reacţioneze imediat la orice eveniment neprevăzut. Asigurând o calitate a mărcilor proprii care satisface permanent sau depăşeşte aşteptările clienţilor, controlul calităţii joacă un rol critic în poziţionarea brandului şi în creşterea satisfacţiei şi loialităţii clienţilor.

Soluţii asociate: SAP ERP, SAP Managementul Calităţii, SAP Managementul Producţiei

Reduceţi costurile şi creşteţi eficienţa dezvoltării mărcilor proprii prin controlul calităţii proceselor de producţie

Sistemul permite controlul calităţii tuturor operaţiunilor implicate în producţia mărcilor proprii şi oferă acces în timp real la orice informaţie legată de calitate. Poţi asigura astfel consistenţă în produse, reducerea timpului de inspecţie, reducerea defectelor, scăderea numărului de rebuturi şi a refacerii produselor defecte. Standardizarea proceselor generează eficienţă pe întreg lanţul de producţie, oferind scăderea în costurile operaţionale a mărcilor proprii.

Soluţii asociate: SAP ERP, SAP Managementul Calităţii

Referinţe