Design virtual și realizare


Obțineți rezultate superioare în proiecte printr-o colaborare eficientă utilizând soluțiile virtuale de proiectare și construcție de la SAP.

Utilizând soluțiile SAP de design virtual și realizare veți reduce costurile și veți crește acuratețea proiectelor printr-o mai bună colaborare, în timp ce accelerați accesul la informațiile cheie necesare pentru luarea deciziilor de către părțile interesate. Implementați vizualizari 3D și modele în procesele de construcție relevante.

Beneficii
Optimizează previzionarea

Îmbunătățește previzionările asupra programelor, costurilor și resurselor pentru toate proiectele.

Îmbunătățește deciziile

Conduce la decizii mai eficiente prin accesul la informații și vizibilitatea asupra proiectului.

 

Crește performanța

Îmbunătățește planificarea și execuția prin procese și sisteme de business standardizate.

 

Principalele procese acoperite

Facilitați obținerea unor rezultate mai bune pe proiecte prin îmbunătățirea colaborării, utilizând soluții de design virtual și soluții dedicate realizării de proiecte de la SAP.

Reduceți costurile și efortul de a reface anumite activități, crescând în același timp acuratețea prin optimizarea colaborării.

Oferiți acces la informațiile cheie pentru toți decidenții, utilizând soluții de vizualizare 3D care oferă suport procesului de construcții.

Soluții asociate: SAP ERP, SAP HANA, SAP Enterprise Project Connection, SAP 3D Visual Enterprise

Mapați designul conceptual și componentele necesare pregătirii de oferte pentru a dezvolta scopul și planifica resursele necesare cu ajutorul soluțiilor SAP.

Gestionați scopul și realizați planuri detaliate pentru necesarul de resurse, prin integrarea proceselor relevante în etapa de ofertare.

Alocați materialele și gestionați resursele umane prin referențierea lor cu ajutorul instrumentelor grafice.

Soluția grafica de project management oferă acces la analitice cu privire la costuri, planificări, volum de muncă și prognoze pentru alocarea resurselor, având la bază modele relevante.

Soluții asociate: SAP ERP, SAP HANA, SAP Enterprise Project Connection, SAP 3D Visual Enterprise

Referinţe