Soluții de optimizare în construcții.
Gestionați mai eficient, atât proiectele, utilajele și echipamentele, forța de muncă, cât și operațiunile financiare.
Soluţii dedicate industriei de construcții
Benficiați de o îmbunătățire a marjelor pentru fiecare proiect, fără a implica costuri suplimentare, asigurându-vă în același timp că aveți posibilitatea să procesați și să monetizați rapid inerentele modificări de scop.
Pregătirea proiectelor
pregatirea proiectelor
Gestionarea oportunităților și a ofertelor

Cu ajutorul soluțiilor SAP puteți implica echipe multidisciplinare, facilitându-le colaborarea pentru a atinge rezultatele dorite în ecosistemul specific al construcțiilor caracterizat de colaborarea în rețea. Având la dispoziție un volum mare de date, accesibil și mobile, puteți profita de noile oportunități pentru a genera creșterea volumului de business.

Află mai multe

Achiziții și subcontractare

Standardizați și automatizați procesul de achiziție pentru materialele planificate, respectiv simplificați procesul de creare al comenzilor de achiziție. Optimizați procesul de aprovizionare și gestionați mai bine cheltuielile contractuale cu ajutorul funcționalităților ce oferă o mai bună vizibilitate asupra aprovizionării strategice.

Află mai multe

Design virtual și realizare

Facilitați obținerea unor rezultate finale mai bune cu ajutorul soluțiilor SAP care ușurează colaborarea în crearea design-ului virtual. Prin creșterea acurateții puteți reduce substanţial costurile generate de reluarea unor activități. În același timp, oferiți acces rapid la informațiile cheie tuturor decidenților, asigurându-le accesul la modele 3D virtualizate.

Află mai multe

Gestionarea procesului de prefabricare

Reduceți timpii necesari pregătirii de intrare în producție și îndepliniți standardele de calitate și securitate cu ajutorul soluțiilor care gestionează procesul de dezvoltare la comandă, respectiv ciclul de producție. Prin menținerea unei vizibilități totale asupra lanțului de aprovizionare se poate optimiza utilizarea capacității de producție.

Află mai multe

Realizarea proiectelor
realizarea proiectelor
Managementul proiectelor și colaborare

Oferiți suport mangerilor de proiect să opereze și să colaboreze eficient. Aliniați operațiunile proiectului pentru fluidizarea activităților. Colaborați cu echipa, partenerii și terții pentru a livra proiectele într-o manieră consistentă. Mențineți o transparență ridicată pentru un acces la informație pentru toți decidenții.

Află mai multe

Managementul schimbării și incidentelor

Soluțiile SAP sporesc vizibilitatea asupra informațiilor ce țin de schimbările de proiect și oferă utilizatorilor accesul la informații pentru a lua decizii mai rapide. Beneficiați de o abordare integrată, sistematică cu privire la gestionarea schimbărilor, nivelând diferențele între project management și contabilitate.

Află mai multe

Gestionarea contractelor și a procesului de factuare

Optimizați procesul de negociere al contractelor și procesarea facturilor. Revizuirea electronică a contractelor salvează timp și elimină comunicarea nesecurizată în format tipărit sau pe e-mail. Pre-procesarea automată a facturilor ajută la reducerea erorilor și încurajează furnizorii să adere la procesele organizației dumneavoastră.

Află mai multe

Analitice pentru performanță

Instrumentele analitice dedicate acestei industrii oferă managerilor aplicații ce pun la dispoziție date actualizate și consistente pentru întregul ciclu de construcții. Companiile de succes utilizează analiticele pentru a-și evalua operațiunile, diminua riscul financiar, maximiza productivitatea resurselor și pentru a crește profitabilitatea.

Află mai multe

Gestionarea mijloacelor fixe
mijloace fixe
Managementul activelor imobiliare

Soluțiile SAP oferă suport integrat, de la planificarea investițiilor la închirierea și gestionarea proprietăților imobiliare, până la întreținerea și reparația acestora și ajută la îmbunătățirea tuturor aspectelor procesului de gestiune al activelor imobiliare. Companiile pot să își reducă riscurile asociate cu proiectele și spațiile libere, să crească veniturile generate de închirieri și să scadă cheltuielile directe, îndeplinind în același timp optimizarea spațiilor ocupate și procesarea, respectiv emiterea rapidă a facturilor.

Află mai multe

Mentenanța și întreținerea mijloacelor fixe

Utilizați soluțiile SAP pentru operațiuni și servicii de mentenanță cu privire la un activ pentru a realiza o serie de activități care să asigure că respectivul activ își va menține sau recăpăta starea care să îi permită să își îndeplinească scopul. Ramâneți competitiv prin atingerea potențialului maxim pentru fiecare activ asigurând timpul maxim de operare, de siguranță și reducând costurile cu mentenanța. Reduceți timpii de generatori de costuri, cu ajutorul sistemelor SAP care gestionează procesele de întreținere relevante.

Află mai multe

Gestiunea echipamentelor și a utilajelor

Livrați echipamentele și materialele necesare în locațiile corecte și monitorizați performanța acestora pe perioade lungi de timp. Planificați livrări, creați și gestionați cererile, generați ordinele de livrare și monitorizați locația și performanța echipamentelor, de la achiziția acestora și până la casare. Soluțiile SAP vă permit să maximizați utilizarea echipamentelor și să accelerați procesul de amortizare. Astfel, puteți planifica și administra mai eficient investițiile în echipamente pentru a îmbunătăți profitabilitatea.

Află mai multe

De ce Fair Value?
Expertiză puternică

În cei peste 10 ani de activitate am devenit cel mai puternic partener SAP in piaţa privată, cu peste 30 de implementări complexe în industrii ca retail, distribuţie, servicii şi construcţii.

Tehnologii moderne

Dezvoltăm soluţii proprietare pe cele mai moderne tehnologii din portofoliul SAP – SAP BI, SAP Analytics, SAP HANA, SAP hybris – pentru un plus de performanţă, stabilitate şi viteză.

Transparenţă costuri

Oferim transparenţă totală asupra costurilor proiectelor, de la planificarea etapelor şi alocării resurselor în proiecte până la accesarea competenţelor şi informarea proactivă.

Unicitate competenţe

Proiectele derulate ne-au permis dezvoltarea de competenţe unice pe piaţa locală în sisteme eCommerce SAP hybris, în Strategy Management, în integrare de soluţii sau Aerospace & Defence.

Metodologii validate

Riscurile de implementare sunt eliminate prin utilizarea metodologiilor SAP ASAP si Focus ASAP. Rezultatele analizelor de satisfacţie şi recomandările clienţilor ne onorează.

Preţuri imbatabile

Statutul SAP Gold Partner ne oferă acces la preţuri preferenţiale. Costurile noastre interne ne permit să vă oferim tehnologia germană la puterea de cumpărare a pieţei româneşti.

DESCOPERĂ PUTEREA SOLUŢIILOR SAP ÎN CONSTRUCȚII
Data Sheet
Construcţii în era noilor tehnologii

Soluţiile SAP facilitează conectivitate constantă în afacerile de construcţii.

Descarca
Data Sheet
Performance Analytics pentru construcţii

Soluţiile SAP ajută companiile să utilizeze informaţiile despre proiecte pentru a maximia productivitatea resurselor şi pentru a creşte profitabilitatea.

Descarca
Descătuşează expertiza consultanţilor noştri