Principalele procese acoperite

Accelerați ciclul de vânzare și câștigați mai multe contracte cu ajutorul unor cotații de vânzare precise și convingătoare. Mentineți-vă cu un pas în fața competiției prin transmiterea de cotații într-un mod rapid și eficient. Oferiți posibilitatea echipelor de vânzări să transmită cotații de preț relevante, recomandări de produse mai convingătoare și să îndeplinească cu succes angajamentele asumate.

Soluții asociate: SAP enhancement package for SAP CRM, SAP CRM

Simplificați și scurtați ciclul de vânzare prin propunerea de produse și servicii complexe, cu ajutorul instrumentelor de configurare de la SAP. Functionalitățile de configurare pentru produse vă permit să eficientizați procesul de vânzare, să livrați la timp propuneri corecte și convingătoare.

Soluții asociate: SAP enhancement package for SAP CRM, SAP CRM

Asamblați cotații pentru oferte complexe pornind de la un număr foarte mare de configurații posibile, profitând de un motor flexibil de gestionare pe baza de reguli. Creați cotații rapid, tinând cont în același timp de constrângerile tehnice și de business. Eficientizați contacul cu clienții și minimizați erorile de îndeplinire al comenzilor, rezultând un grad de satisfacție mai mare pentru clienți.

Soluții asociate: SAP ERP, SAP CRM, SAP Configure, Price and Quote for sales configuration

Cu ajutorul sistemelor SAP puteți oferi clienților pachete de soluții  complete utilizând un mediu de modelare intuitiv. Utilizați definiții predefinite pentru a crea pachete care conțin toate produsele și serviciile aferente pentru necesitățile clienților. Definiți reguli și interdependente pentru a vă asigura ca pachetele include toate componentele necesare. Simplificați procesarea documentelor de vânzare produse și servicii, respectiv termenii contractuali.

Soluții asociate: SAP CRM

Integrați managementul contractelor cu functionalitățile de vânzare, politici de prețuri și logistică din ERP. Reprezentanții de vânzări se pot baza pe informații unificate care să îi ajute în negocierea de contracte pe termen lung ce definesc condiții speciale cu privire la politicile de preț. Monitorizați contractele de vânzare pe toata durata lor, din momentul în care este transmisă prima cotație, până la finalizare sau prelungire.

Soluții asociate:SAP ERP, SAP CRM

Prin integrarea activităților de vânzare cu captarea de comenzi și funcțiile de procesare a comenzilor, soluțiile SAP eficientizează toate aspectele gestionării comenzilor. Accesul pe baza de roluri la informații, incluzând informații de vânzări culese din diverse surse, asigură o interacțiune fluidă cu clienții, de la solicitarea de cotație, până la livrare.

Soluții asociate: SAP ERP, SAP CRM

Soluțiile SAP permit organizațiilor  să integreze toate activitățile și funcțiile ce fac referire la procesarea comenzilor, pornind de la cotație la livrare și de la facturare la marcarea veniturilor. Integrarea duce la o gestionare fluidă a comenzilor care poate îndeplini standerdele specifice fiecărei industrii. Software-ul SAP realizează operațiile necesare pentru a eficientiza procesul, capturând informațiile relevante de vânzări din canale multiple și oferind acces pe baza de roluri fiecărui utilizator la informațiile de care are nevoie. Rezultatul consta în scăderea costurilor administrative, canale de desfacere profitabile și clienți loiali.

Soluții asociate: SAP ERP, SAP ERP Order Status

Luați decizii corecte cu privire la prețuri pentru a crește cifra de afaceri și pentru a maximiza profitabilitatea cu ajutorul soluțiilor de gestionare a prețului și a marjelor propuse de SAP. Realizați segmentări sofisticate de clienți pentru a defini politici de preț mai profitabile și specifice și accesați prețuri istorice sau în timp real pentru a fluidiza negocierile cu clienții și pentru a minimiza pierderile.

Soluții asociate: SAP ERP, SAP CRM, SAP Process Integration, SAP Price and Margin Management by Vendavo

Soluțiile SAP vă permit să creați contracte standard pentru produsele comune bazându-vă pe cotațiile uzitate în piață, să automatizați procesul de calcul al prețurilor și să optimizați procesul de facturare. Soluția extinde functionalitățile ERP și pune la dispoziție functionalități de provizionare, diferențiere și facturare finală. Acestea se integrează cu functionalitățile de trezorerie din ERP pentru a transfera pozițiile de expunere cu produse comune către departamentul de management al riscurilor. Ca rezultat, companiile pot să își îmbunătățească marjele de profit, să limiteze impactul volatilității și să simplifice procesul de vânzare, de la crearea contractului până la facturarea finală și audit.

Soluții asociate: SAP ERP

Accelerați ciclul de vânzare și îmbunătățiți ratele de succes cu ajutorul soluțiilor SAP ce pun la dispoziție o platformă de colaborare. Facilitați colaborarea între membrii echipelor de vânzări și restul persoanelor relevante din organizație pentru a fructifica talentul și pentru a genera noi idei. Partajați documente și colaborați pentru a analiza oportunitățile de vânzare,realiza propuneri și rezolva incidente. Implicați și informați toate persoanele relevante pe toata durata interacțiunii cu clienții.

Soluții asociate: SAP Cloud for Customer

Optimizați procesul comanda-încasare, reduceți erorile și îmbunătățiți satisfacția clienților cu ajutoul soluțiilor de facturare și încasare din portofoliul SAP. Software-ul SAP pune la dispoziție o serie de funcții automate pentru a acoperi un număr mare de scenarii de facturare, reducând astfel numărul de zile neceasar încasării. Pe această cale se îmbunătațește cash flow-ul, reducând în acelați timp și costurile administrative.

Soluții asociate: SAP ERP, SAP Enhancement package for SAP ERP

Referinţe