Principalele procese acoperite

Soluțiile software SAP oferă instrumentele necesare pentru a gestiona și optimiza toate activitățile de marketing, pornind de la planificare și bugetare, până la coordonare și execuție.

Responsabilii de marketing pot concepe planuri detaliate de marketing care să ofere suport și să se alinieze la strategia generală a firmei. Utilizând functionalități robuste de bugetare, responsabilii pot gestiona bugete și monitoriza cheltuielile în timp real. Cu ajutorul calendarului de marketing centralizat, echipele își pot coordona activitățile de marketing complementare pentru a maximiza rezultatele. De asemenea, responsabilii de marketing pot concepe în mod eficient programe de marketing care să genereze rezultate prin intermediul gestionării eficiente a activităților, template-urilor de campanie și a fluxurilor de lucru automatizate.

Beneficii prin: SAP Hybris Marketing, SAP Portfolio and Project Management, SAP Customer Relationship Management

Intrați în contact cu clienții prin intermediul unor interacțiuni consistente și coordonate pe mai multe canale.

Automatizați campanii în valuri pe toate canalele. Evaluați corect, planificați și asigurați activitățile de marketing utilizând metode analitice avansate. Software-ul SAP dedicat managementul campaniilor vă oferă posibilitatea să segmentați și să adresați publicul țintă, să realizați cele mai bune oferte în timp real și să aveți o imagine corectă despre campaniile aflate în desfășurare. Pe această cale, clienții resimt atenția acordată, generând astfel o relație mai bună cu impact asupra cifrei de afaceri.

Beneficii prin SAP Hybris Marketing, SAP Customer Relationship Management

Creșteți productivitatea oferind responsabililor de marketing o sursă de date centralizată care să ofere suport în gestionarea avansată a metadatelor, căutărilor avansate, mecanisme de versionare și fluxuri de lucru flexibile.

Pe această cale se pot incorpora mai facil activele digitale în procesele de marketing și se poate optimiza urmărirea utilizării acestora. Îmbunătățiți procesele reducând dublarea informațiilor și asigurandu-vă să responsabilii adera la același set de reguli.

Beneficii prin: SAP Digital Asset Management by OpenText, SAP Customer Relationship Manager

Soluțiile disponibile pot îmbunătăți colaborarea cu persoanele responsabile în alte arii de business, reducând timpul necesar pentru a lansa un produs și optimizând astfel procesul decizional. Astfel, prin eficientizarea proceselor, utilizarea de bune practici și colaborării între părțile implicate, responsabilii de marketing nu mai sunt izolați de restul departamentelor. Centralizând discuțiile despre un proiect se reduce riscul dublării de efort și de date, cu impact direct asupra productivității.

Beneficii prin: SAP hybris Marketing, SAP Jam, SAP Customer Relationship Management

Soluțiile SAP pun la dispoziția responsabililor de marketing informații detaliate cu privire la performanța campaniilor și a rezultatelor obținute, instrumente de optimizare și tablouri de bord și rapoarte predefinite pe baza celor mai bune practici de marketing.

Pe această cale, responsabilii pot lua decizii corecte pentru generarea de cifră de afaceri. Având o înțelegere corectă despre eficiența fiecărei activități, responsabilii pot indentifica necesitățile clienților și să promoveze cele mai bune oferte clienților relevanți.

Beneficii prin: SAP hybris Marketing, SAP Lumira, SAP BusinessObjects Dashboards, SAP Customer Relationship Manager

Referinţe