Principalele procese acoperite

Îmbunătățiți eficienta vânzărilor și creșteți încasările cu ajutorul functionalităților avansate de gestionare a leadurilor. Prioritizați abordarea în prima faza leadurile pe baza unor punctaje relevante, iar apoi puteți să le evaluați calificarea cu ajutorul unor sondaje ghidate. Cu ajutorul acestor soluții se poate obține o eficientizare a comunicării între marketing și vânzări, pentru a converti cât mai multe leaduri în clienți. Toate acestea pot fi realizate cu ajutorul unor mecanisme de lead management ce sunt accesibile în cloud, rezultând asfel o economie majoră de resurse, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Soluții asociate: SAP Cloud for Customer

Îmbunătățiți interacțiunea pe care o aveți cu fiecare client utilizând o imagine completă a informațiilor despre acel cont și a contactelor aferente. Identificați principalele contacte și decidenți și obtineți informații relevante atât din surse externe, cât și interne. Creați și întrețineți date despre conturi, organizați și gestionați echipele de vânzări și partajați informația relevant membrilor din echipa care au nevoie de ea.

Soluții asociate: SAP Cloud for Customer

Optimizați procesul de vânzări și îmbunătățiți predictibilitatea pipeline-ului cu ajutorul unei abordări colaborative de gestionare a oportunităților. Accelerați ciclul de vânzare într-un mod eficient cu ajutorul soluțiilor SAP. Gestionați procesul de vânzare printr-o abordare colaborativă și eficientă, direct in cloud. Captați și centralizați informațiile despre produse și despre vânzări, facându-le accesibile tuturor persoanelor relevante. Cu ajutorul software-ului SAP pentru gestionarea oportunităților și managementul pipeline-ului puteți obține imaginea clară necesară pentru a influența rezultatul procesului de vânzare și pentru a accelera decizia de achiziție.

Soluții asociate: SAP Cloud for Customer

Îmbunătățiți eficienta procesului de vânzare și a modului de a interacționa cu clienții cu ajutorul soluției cloud pentru înregistrarea activității și planificarea vizitelor. Captați și urmăriți activitățile și interacțiunile care asigură clienților atentia cuvenită. Obțineți informațiile necesare pentru planificarea vizitelor în scopul de a inainta pe procesul de vânzare. Integrați instrumente ca Microsoft Outlook, Gmail sau Lotus Notes în procesul comercial.

Soluții asociate: SAP Cloud for Customer

Un factor decisiv în câștigarea unui cont este cunoașterea clientului din mai multe perspective. Revolutionați abordarea clienților și învățați ce anume îi motivează cu ajutorul unei soluții de tip cloud de la SAP. Punând la dispoziție functionalități analitice avansate, Soluții de mobilitate, colaborative și social media, soluția SAP combină date tranzacționale interne cu informații externe, oferind astfel o imagine la 360 de grade asupra clientului.

Soluții asociate: SAP Cloud for Customer

Oferiți oamenilor de vânzări informațiile necesare care să îi ajute în a identifica conturile cu potențialul cel mai mare, să le înțeleagă necesitățile și să finalizeze tranzacțiile înaintea compețiției. Faceți disponibile profile de companie, știri, informații despre acționari, informații specifice și alerte care să ruleze pentru a semnala noi oportunități.

Soluții asociate: SAP enhancement package for SAP CRM, SAP CRM

Identificați valoarea curentă și potențială a clienților cu ajutorul soluțiilor de marketing de la SAP pentru a obține informații la 360 de grade din surse de date multiple. Identificați pentru fiecare client zonele încă neexploatate. Segmentați cât mai eficient piața pornind de la valoarea clienților si puneți în aplicare campanii focusate de marketing și vânzări.

Soluții asociate: SAP Predictive Analytics, SAP Hybris Marketing, SAP Lumira

Îmbunătățiți productivitatea vânzărilor oferind oricând și oriunde acces la informații importante prin intermediul dispozitivelor mobile. Utilizați aceste dispozitive pentru a crea, actualiza și accesa informațiile necesare – incluzând informațiile despre cont, contactele, leadurile, oportunitățile, activitățile, cotațiile, respectiv gestionarea datelor despre comenzi. Astfel, puteți să vindeți mai eficient, să scurtați ciclul de vânzare și să dezvoltați relații solide cu clienții.

Soluții asociate: SAP Cloud for Customer

Accelerați ciclul de vânzare și îmbunătățiți ratele de succes cu ajutorul soluțiilor SAP ce pun la dispoziție o platformă de colaborare. Facilitați colaborarea între membrii echipelor de vânzări și restul persoanelor relevante din organizație pentru a fructifica talentul și pentru a genera noi idei. Partajați documente și colaborați pentru a analiza oportunitățile de vânzare, realiza propuneri și rezolva incidente. Implicați și informati toate persoanele relevante pe toata durata interacțiunii cu clienții.

Soluții asociate: SAP Cloud for Customer

Realizați prognoze de vânzări precise, stabiliți obiective realiste și monitorizați progresul cu ajutorul soluțiilor in cloud pentru planificare și monitorizare. Gestionați obiectivele de vânzări din mai multe perspective și creați strategii câștigătoare agregând informațiile despre conturi și oportunități. Analizați prognozele aflate în desfășurare pentru a ajusta în mod dinamic planurile de vânzări. Monitorizați eficient performanța și realizați ajustări – oriunde și oricând – de pe dispozitivele mobile.

Soluții asociate: SAP Cloud for Customer

Referinţe