Ultimele noutati aparute

Airbus Helicopters Industries folosește SAP Financial, implementat de Fair Value

13.12.2016

Fair Value a finalizat cu succes în luna octombrie 2016, implementarea modulului SAP Financial inclusiv a pachetelui de localizare pentru România pentru Airbus Helicopters Industries, divizia responsabilă de asamblarea elicopterelor din familia de aeronave H215.

Acest proiect a început în urmă cu un an, realizându-se în paralel cu construcția fabricii de elicoptere de la Ghimbav și reprezintă cel de-al doilea client Fair Value din industria aeronautică după implementarea în 2010 a sistemului integrat SAP ERP la Eurocopter România.

Fair Value va continua parteneriatul cu Airbus Helicopters Industries prin oferirea de servicii de mentenanță și suport pentru localizare.

Despre Fair Value

Fair Value furnizează soluţii complete de management afaceri bazate pe tehnologia SAP.

Fair Value este recunoscut ca partenerul SAP România cu cel mai important portofoliu de  clienți companii private, având peste 30 de implementări în companii leader de industrie, cu capital românesc și străin, cu activitate în peste 5 industrii.

Despre Airbus Helicopters Industries

Airbus Helicopters Industries este o nouă societate din cadrul Grupului Airbus, inaugurată la Brasov în data de 13 septembrie 2016. Compania se întinde pe o suprafață de 10.000 m², având ca activități principale asamblarea finală de elicoptere de tip H215 și serviciile aferente, de la aprovizionare până la livrare. Societatea va oferi peste 350 de locuri de munca până în 2020.

Alte articole recente

Airbus Helicopters Industries folosește SAP Financial, implementat de Fair Value

13.12.2016

Fair Value a finalizat cu succes în luna octombrie 2016, implementarea modulului SAP Financial inclusiv a pachetelui de localizare pentru România pentru Airbus Helicopters Industries, divizia responsabilă de asamblarea elicopterelor …

Citeste tot articolul

Fair Value – a treia oară consecutiv atestat PCOE

06.06.2016

Astăzi, 03 iunie 2016, Fair Value Com a primit pentru a treia oară consecutiv certificarea de SAP – Partner Center of Expertise, certificare care atestă calitatea serviciilor de suport oferite …

Citeste tot articolul
vrancart

Vrancart folosește SAP BI pentru a-și monitoriza indicatorii de performanță

14.10.2015

Creșterea competitivității companiilor cu capital românesc se poate realiza prin creșterea calității  procesului de management al acestora. Sistemele informatice de analiză și management de ultimă generație, disponibile la nivel mondial, …

Citeste tot articolul