Ultimele noutati aparute

Fair Value – a treia oară consecutiv atestat PCOE

06.06.2016

gcs_may10_2013Astăzi, 03 iunie 2016, Fair Value Com a primit pentru a treia oară consecutiv certificarea de SAP – Partner Center of Expertise, certificare care atestă calitatea serviciilor de suport oferite clienților noștri.

Serviciul de audit a fost finalizat cu succes, confirmând în continuare că Fair Value Com a respectat cerințele de infrastructură necesare acordării serviciilor de suport, așa cum este stipulat  în instrucțiunile de mentenanță din SAP PartnerEdge Channel Agreement.

Așadar, Fair Value oferă în continuare servicii de suport certificate în raport cu standardele impuse SAP pentru următoarele produse: SAP® Business-All-In-One, Soluții Analitice și Mobile și SAP® HANA®.

Auditul aprofundat SAP, realizat pe parcursul mai multor luni a inclus evaluarea cunoștințelor echipei noastre de suport și capacitatea de a rezolva problemele clienților, nivelurile de suport oferite, zona de documentație tehnică, un chestionar de feedback-ul al clientului și fluxurile noastre în ceea ce privește gestionarea și rezolvarea tichetelor de suport.

Obținerea acestei certificări pentru al treilea an la rând reprezintă o garanție față de cei peste 30 clienți și peste 1.500 useri pe care i-am gestionat în acești ani, în privința angajamentului nostru în oferirea de suport la cel mai înalt nivel de competență.

Alte articole recente

Airbus Helicopters Industries folosește SAP Financial, implementat de Fair Value

13.12.2016

Fair Value a finalizat cu succes în luna octombrie 2016, implementarea modulului SAP Financial inclusiv a pachetelui de localizare pentru România pentru Airbus Helicopters Industries, divizia responsabilă de asamblarea elicopterelor …

Citeste tot articolul

Fair Value – a treia oară consecutiv atestat PCOE

06.06.2016

Astăzi, 03 iunie 2016, Fair Value Com a primit pentru a treia oară consecutiv certificarea de SAP – Partner Center of Expertise, certificare care atestă calitatea serviciilor de suport oferite …

Citeste tot articolul
vrancart

Vrancart folosește SAP BI pentru a-și monitoriza indicatorii de performanță

14.10.2015

Creșterea competitivității companiilor cu capital românesc se poate realiza prin creșterea calității  procesului de management al acestora. Sistemele informatice de analiză și management de ultimă generație, disponibile la nivel mondial, …

Citeste tot articolul