Ultimele noutati aparute

Vrancart folosește SAP BI pentru a-și monitoriza indicatorii de performanță

14.10.2015

vrancart logo

Creșterea competitivității companiilor cu capital românesc se poate realiza prin creșterea calității  procesului de management al acestora.

Sistemele informatice de analiză și management de ultimă generație, disponibile la nivel mondial, pot oferi managerilor români instrumentele de care au nevoie în creșterea performanței actului de management prin furnizarea de informații și analize în timp real pentru suport decizional, într-o economie tot mai dinamică și globalizată.

Misiunea Fair Value este de a face disponibile aceste tehnologii de vârf companiilor românești, dornice să beneficieze de aceleași tehnologii informatice, precum cele mai performante companii la nivel mondial.

Am găsit această deschidere pentru utilizarea tehnologiilor IT avansate, marca SAP, la unul din liderii industriei românești de producție carton, Vrancart.

Compania Vrancart are ca și obiectiv să devină cel mai important reciclator de deșeuri pe bază de fibre celulozice din România. În atingerea acestui obiectiv, furnizarea și monitorizarea în timp real ai celor peste 100 de indicatori de performanță care definesc afacerea Vrancart, reprezintă unul din mijloacele de care managementul Vrancart beneficiază în prezent ca și suport decizional în conducerea societății.

Platforma de Business Intelligence aleasă pentru a analiza și furniza informațiile necesare procesului de management a fost SAP Business Objects, recunoscută ca fiind numărul 1 pe plan mondial în categoria soluțiilor analitice destinate proceselor de business.

Adaptarea soluției SAP la nevoile  interne Vrancart a fost realizată de partenerul local al producătorului SAP AG, Fair Value – compania locală cu cea mai mare expertiză în implementarea de soluții SAP în rândul companiilor private din România.

“Companiile cu capital  autohton, cum este și cazul Vrancart, dispun de oameni de valoare, talentați, care știu foarte bine să producă bunuri apreciate de peste 35 de ani de cumpărătorii lor, fapt care-i poziționează în fruntea domeniului în care activează.

Ceea ce facem noi, este să le punem la dispoziție instrumente personalizate de analiză și management de top, cu care aceștia să-și poată pune în practică, cu mai mult succes și mai puține riscuri, planurile de afaceri. ” declară Metodiu Mehmet, General Manager Fair Value.

O mai bună planificare a afacerii, un mai bun control și informații relevante în timp real este una din rețetele de succes pe care Vrancart mizează în atingerea obiectivelor strategice.

“Managementul Vrancart a dovedit viziune și deschidere prin aducerea tehnologiilor avansate în cadrul organizației, printre care și această soluție de analiză și management marca SAP, oferind un suport decizional eficient celor care trebuie să ia decizii zilnic ” este de părere Viorel Sandu, Director IT Vrancart.

Soluția Business Objects implementată de Fair Value necesită un timp redus de implementare, aproximativ două luni și este una accesibilă din punct de vedere al costurilor, care pot fi amortizate în maxim un an.

Despre Vrancart:

Vrancart este unul dintre cei mai importanți producători de carton ondulat, hârtie pentru carton ondulat și hârtii igienico-sanitare din România, cu o vechime de peste 37 de ani în acest domeniu de activitate. Fabricate din deșeuri reciclabile, produsele Vrancart sunt biodegradabile și nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce demonstrează o permanentă preocupare față de ocrotirea naturii și a mediului înconjurător.

Despre Fair Value:
De peste 10 ani, Fair Value furnizează soluţii complexe de afaceri bazate pe SAP, cea mai puternică suită de business pe plan global.
În 2007 Fair Value devine SAP Gold Partener, fiind în prezent cel mai reputat partener SAP în mediul privat, cu peste 30 de implementări complexe în companii de toate dimensiunile în verticale ca retail şi distribuţie, servicii, construcţii sau producţie.
Pe lânga servicii de consultanţă în implementarea soluţiilor de tip ERP, CRM şi eCommerce, Fair Value îşi dezvoltă propria proprietate intelectuală pe noile tehnologii SAP, cum ar fi aplicaţii mobile, soluţii de managementul performanţei şi BI.

Pentru mai multe informații despre acest proiect, vizitați secțiunea:

http://fairvalue.ro/wp-content/uploads/2015/10/Vrancart-succes-story.pdf

Pentru mai multe informații despre soluțiile Business Intelligence, vizitați secțiunea:

http://fairvalue.ro/produse/bi/

Alte articole recente

Airbus Helicopters Industries folosește SAP Financial, implementat de Fair Value

13.12.2016

Fair Value a finalizat cu succes în luna octombrie 2016, implementarea modulului SAP Financial inclusiv a pachetelui de localizare pentru România pentru Airbus Helicopters Industries, divizia responsabilă de asamblarea elicopterelor …

Citeste tot articolul

Fair Value – a treia oară consecutiv atestat PCOE

06.06.2016

Astăzi, 03 iunie 2016, Fair Value Com a primit pentru a treia oară consecutiv certificarea de SAP – Partner Center of Expertise, certificare care atestă calitatea serviciilor de suport oferite …

Citeste tot articolul
vrancart

Vrancart folosește SAP BI pentru a-și monitoriza indicatorii de performanță

14.10.2015

Creșterea competitivității companiilor cu capital românesc se poate realiza prin creșterea calității  procesului de management al acestora. Sistemele informatice de analiză și management de ultimă generație, disponibile la nivel mondial, …

Citeste tot articolul