Ultimele noutati aparute

EOS Romania utilizează soluțiile analitice SAP, implementate de Fair Value

07.10.2015

fair valueFair Value a finalizat cu succes implementarea soluției analitice Profit & Loss dezvoltată pe platforma business intelligence a SAP. Cu o cifră de afaceri mereu în creștere și un portofoliu de clienți în plină dezvoltare, EOS România a trebuit să făcă față unor noi provocări. Centralizarea tuturor datelor, concomitent cu posibilitatea creării unor rapoarte intuitive, ușor de folosit care să reprezinte un suport în luarea deciziilor la nivel de management a constituit o prioritate pentru companie.

În urma implementării și utilizării aplicației, compania EOS a obținut o serii de beneficii strategice. Astfel, rapoartele tip Profit&Loss generate automat permit managerilor să observe veniturile din perioada curentă, costurile pe linii de afaceri sau centre regionale, profitabilitatea în funcție de perioadă, sau în raport cu valorile actuale și cele planificate.

Cu soluția Profit&Loss, utilizatorii EOS România de la toate nivelurile pot rula orice tip de analiză referitoare la planificare și prognoză, venituri și previziuni, într-un mod simplu, fără a necesita cunoștințe IT. De asemenea, eventualele erori apărute ca urmare a prelucrării datelor în excel sunt în felul acesta eliminate. În plus, cele mai relevante date din cadrul companiei pot fi prezentate sub forma de tablouri de bord și rapoarte care oferă atât informații agregate, cât și date financiare detaliate specifice.

“Soluția customizată Profit & Loss dezvoltată de Fair Value poate aduce plus valoare în cadrul fiecărei organizații prin influențarea proceselor de decizii cu informații relevante. Ne bucurăm că putem contribui în felul acesta la succesul clienților noștri și la maturizarea mediului de afaceri punându-le la dispoziție cele mai performante soluții de analiză și raportare” este de părere Dragoș Cățoiu, Account Manager în cadrul Fair Value.
Aplicația Profit&Loss este o soluție business intelligence, dezvoltată in-house de echipa Fair Value, folosind tehnologia SAP. Ea se pretează oricărui tip de organizație și este un instrument extrem de util în centralizarea, prelucrarea și raportarea datelor referitoare la diferite tipuri de costuri și venituri într-o manieră ușor de înțeles. Necesită o perioadă scurtă de implementare și costuri accesibile inclusiv pentru firmele românești.

Despre EOS Romania:
Prezentă din 2002 pe piața din România, compania EOS KSI este un prestator de top de servicii de management al creanţelor în Romania şi în prezent, are o cotă de piaţă de aproximativ 26%.
Compania gestionează un vast portofoliu de clienţi în permanentă creștere, în diferite domenii precum: telecomunicaţii (peste 90% din industrie), bănci şi IFN-uri, asigurări, leasing, utilităţi, servicii medicale private, retail, etc.

Despre Fair Value:
De peste 10 ani, Fair Value furnizează soluţii complexe de afaceri bazate pe SAP, cea mai puternică suită de business pe plan global.
În 2007 Fair Value devine SAP Gold Partener, fiind în prezent cel mai reputat partener SAP în mediul privat, cu peste 30 de implementări complexe în companii de toate dimensiunile în verticale ca retail şi distribuţie, servicii, construcţii sau producţie.
Pe lânga servicii de consultanţă în implementarea soluţiilor de tip ERP, CRM şi eCommerce, Fair Value îşi dezvoltă propria proprietate intelectuală pe noile tehnologii SAP, cum ar fi aplicaţii mobile, soluţii de managementul performanţei şi BI.

Pentru mai multe informații despre acest proiect, vizitați secțiunea:

http://fairvalue.ro/wp-content/uploads/2015/10/EOS-customer-story.pdf

Pentru mai multe informații despre soluția „Profit&Loss”, vizitați secțiunea:

http://fairvalue.ro/produse/bi/profit-and-loss/

 

Alte articole recente

Airbus Helicopters Industries folosește SAP Financial, implementat de Fair Value

13.12.2016

Fair Value a finalizat cu succes în luna octombrie 2016, implementarea modulului SAP Financial inclusiv a pachetelui de localizare pentru România pentru Airbus Helicopters Industries, divizia responsabilă de asamblarea elicopterelor …

Citeste tot articolul

Fair Value – a treia oară consecutiv atestat PCOE

06.06.2016

Astăzi, 03 iunie 2016, Fair Value Com a primit pentru a treia oară consecutiv certificarea de SAP – Partner Center of Expertise, certificare care atestă calitatea serviciilor de suport oferite …

Citeste tot articolul
vrancart

Vrancart folosește SAP BI pentru a-și monitoriza indicatorii de performanță

14.10.2015

Creșterea competitivității companiilor cu capital românesc se poate realiza prin creșterea calității  procesului de management al acestora. Sistemele informatice de analiză și management de ultimă generație, disponibile la nivel mondial, …

Citeste tot articolul